manoutena logo



Informaciją parengė: Utenos rajono savivaldybės administracija

2024 03 01 medicina30 gydymo įstaigų darbuotojų – medikų ir kito personalo – sulaukė bendros ligonių kasų – Panevėžio teritorinės ir Valstybinės – padėkos ir prizų už sėkmingą dalyvavimą viktorinoje „Svarbu žinoti“. Prizai jau pasiekė visus 10 viktorinos nugalėtojų ir 20 paskatinamųjų prizų laimėtojų. Jais džiaugiasi Panevėžio miesto ir rajono, Ignalinos, Rokiškio, Kupiškio, Zarasų, Utenos rajonų ir Visagino medicinos darbuotojai, pasitikrinę žinias skelbtoje viktorinoje ir teisingiausiai atsakę į klausimus. Vieni apdovanojimus atsiėmė atvykę į ligonių kasą, kitiems jie įteikti darbovietėse. Už norą įgyti papildomų žinių ir gerus rezultatus kai kuriuos laimėtojus sveikino ir gydymo įstaigų vadovai.

Dauguma laimėtojų džiaugėsi įvertinimu ir tuo, kad pirmą kartą jiems buvo pasiūlyta informacija kitu formatu, dalį kurios galės panaudoti informuodami pacientus, bendradarbiaudami su ligonių kasomis.

Rokiškio psichiatrijos ligoninės socialinė darbuotoja Jolita Sidabrienė tvirtino, kad jai, kaip socialinei darbuotojai, dirbant labai daug klausimų kyla, o ką, anot jos, kalbėti apie paprastą žmogų. Ir kaip gerai, kai žinai, ką pacientui atsakyti. Ši viktorina, anot moters, labai praplėtė jos žinias. Klausimai buvo ir įvairūs, ir tokie, kad tikrai buvo ką veikti ieškant teisingų atsakymų.

Ignalinos rajono poliklinikos gydytoja psichiatrė Lina Vasiljevienė patikino: nors klausimai buvo sunkūs, lengvesnių tikrai nesinorėtų. Juk kai lengva, neįdomu.

Pasak Panevėžio fizinės medicinos ir reabilitacijos centras fizinės medicinos ir reabilitacijos gydytojos Lauros Sabienės, nors reabilitacija – siaura sritis ir klausimų iš jos viktorinoje nebuvo daug, visai smagu praplėsti akiratį vien tam, kad ir pats neklystum, ir pacientų neklaidintum. Nes pacientai gydytojų klausia ne tik apie reabilitaciją.

„Iš mano darbo sferos daug klausimų buvo. Dažnai tenka priminti gydytojams apie teisės aktų pakeitimus ir su ligonių kasa įvairiais klausimais tenka bendrauti, tad ir teisingai atsakyti buvo lengviau“, – džiaugėsi viena iš absoliučių viktorinos nugalėtojų, Rokiškio pirminės asmens sveikatos priežiūros centro bendrosios praktikos slaugytoja-direktorės padėjėja Lina Makrickienė

Panevėžio teritorinės ligonių kasos direktoriaus pavaduotoja, laikinai vykdanti direktoriaus funkcijas, Alma Čiplienė ir vyriausiasis patarėjas Jonas Narbutas sveikina visus viktorinos laimėtojus!

Panevėžio teritorinė ligonių kasa
Ligonių kasos kviečia:
• Skaityti svarbiausias naujienas Facebook: https://goo.gl/ML8SqJ
• Sekti mūsų įstaigos veiklą LinkedIn: https://tinyurl.com/2sxfh66j
• Pamatyti naujausias nuotraukas Instagram: https://goo.gl/tXvpXr
• Žiūrėti vaizdo įrašus Youtube: https://goo.gl/BPBep2
• Sekti išskirtinius infografikus Flickr: https://goo.gl/bGtZg2
• Rūpimus klausimus pateikti Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba +370 5 232 2222.

Informaciją parengė: Panevėžio teritorinė ligonių kasa

2024 03 01 medicina

Panašūs straipsniai

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas