manoutena logo



Kviečiame teikti pasiūlymus Aukštakalnio pušynėlio sutvarkymo projektui

2023 03 29 pusynelisTarptautinio pripažinimo sulaukę Utenos miesto parkai - kiekvieno uteniškio pasididžiavimas. Toks reikšmingas įvertinimas Utenos rajono savivaldybę įkvepia ne tik puoselėti jau įrengtas rekreacines zonas, bet ir kurti naujas.


Artimiausiu metu Architektūros ir teritorijų planavimo skyrius planuoja organizuoti dar vieno parko – Aukštakalnio pušynėlio – teritorijos sutvarkymo projektų konkursą. Projektuotojams bus siūloma suformuoti aiškius įėjimus į parką, takų tinklą pasivaikščiojimams, žaidimų aikšteles mažiems vaikams, vietas poilsiui, bendravimui. Savivaldybė tikisi ir gyventojų idėjų, kaip sutvarkyti šio parko teritoriją, kad ji tenkintų įvairius Aukštakalnio kvartale gyvenančių žmonių rekreacinius poreikius.
Savo pasiūlymus, nuomones gyventojai gali parašyti el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba pateikti paskambinę telefonu 8 389 63990. Pasiūlymų lauksime iki 2023 m. balandžio 7 d.

Primename, kad ties Aukštakalnio ir Kupiškio gatvių sankryža parko teritorijoje jau yra suprojektuota šunų vedžiojimo-dresavimo aikštelė.

Informaciją parengė: Architektūros ir teritorijų planavimo skyrius

2023 03 29 pusynelis

 

Panašūs straipsniai

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas