manoutena logo



Utenos rajono savivaldybės administracija kviečia teikti paraiškas geriausių sportininkų apdovanojimų konkursui

Vadovaujantis Utenos rajono savivaldybės geriausių metų sportininkų apdovanojimų tvarkos aprašu, patvirtintu 2021 m. lapkričio 15 d. Utenos rajono tarybos sprendimu Nr. TS-300 „Dėl Utenos rajono savivaldybės geriausių metų sportininkų apdovanojimų tvarkos aprašo patvirtinimo“, Utenos rajono savivaldybės administracija kviečia teikti paraiškas geriausių sportininkų apdovanojimų konkursui.  Savivaldybės geriausių metų sportininkų apdovanojimų konkurse gali dalyvauti ir pretenduoti į vieną iš nominacijų Utenos rajono savivaldybėje registruotai veikiančiai įstaigai, sporto klubui ar kitai organizacijai atstovaujantys sportininkai, sporto komandų arba individualių sporto šakų atstovai.


Konkurso dalyvių paraiškos teikiamos Utenos rajono savivaldybės administracijai iki 2023 m. sausio 25 d. 17:00 val.

Konkurso dalyviai ar juos deleguojanti įstaiga, sporto klubas ar organizacija turi pateikti lietuvių kalba užpildytą dalyvio paraišką  su papildomais dokumentais pasirinkus vieną iš būdų:
-  pateikiant Utenos rajono savivaldybės administracijai (Utenio a. 4,  103 kab);
-   atsiunčiant el. paštu adresu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.  - šiuo būdu teikiama paraiška turi būti pasirašyta elektroniniu kvalifikuotu parašu.
Kartu su dalyvio paraiška pateikiamos ir dokumentų kopijos (varžybų protokolai, diplomai, sertifikatai kt.), liudijančios apie sportininko nuopelnus bei sportinius pasiekimus per paskutinius kalendorinius metus.
Informaciją dėl konkurso dalyvių paraiškų pildymo teikia Švietimo ir sporto skyriaus vyr. specialistė Danutė Aželytė, tel. +370 389 43525, el. p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
• Paraiškos forma

Panašūs straipsniai

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas