manoutena logo



Kviečiame aplankyti ir pasigrožėti dailininkės Laimos Tubelytės-Kriukelienės tapybos darbų ekspozicija

BmKMy0PHfZFiMaloniai kviečiame aplankyti ir pasigrožėti dailininkės LAIMOS TUBELYTĖS-KRIUKELIENĖS tapybos darbų ekspozicija, skirta Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dienai paminėti.
Didelio formato darbai eksponuojami Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato salėje, Aušros g. 22, Utenoje.

Kūriniuose pavaizduoti Lietuvos istoriniai įvykiai: „ŽALGIRIO MŪŠIS“, „ORŠOS MŪŠIS“, „KARALIAUS MINDAUGO KRIKŠTAS“ ir kiti.


„Nemažą kūrybinio laiko dalį skiriu didelio formato drobių tapybai Lietuvos istorijos tema. Lietuvos istorijos tapybai jaučiu neblėstantį poreikį ir matau tame didžiulę prasmę. Kas gali būti šventesnio ir tauresnio už meilę savo gimtajam kraštui? Tapyti Lietuvos žemę, seniai praėjusius istorinius įvykius ir jų veikėjus bei jų pergalingus mūšius, įprasminti baltiškus ir tautinius simbolius bei ženklus – nepaprastas džiaugsmas ir tuo pačiu didelė atsakomybė.


Džiaugiuosi, kad meilę Lietuvai ir Gyvenimui galiu išreikšti spalvų potėpiais drobėje ir dalintis tuo jausmu su meno mylėtojais“- taip apie save dalinasi Utenoje gyvenanti dalininkė Laima Tubelytė-Kriukelienė.


Nuoširdžiai dėkojame LAIMAI TUBELYTEI-KRIUKELIENEI už suteiktą galimybę prisiminti Lietuvos istorinius įvykius nutapytus ant drobės.
Darbai eksponuojami nuo kovo 10 d. iki gegužės 10 d. Norinčius pamatyti tapybos darbų ekspoziciją, prašome skambinti telefonu +370 645 57105.

BmKMy0PHfZFi

hd1nm4fSLRyT

Zj ppaZMJCmR

Panašūs straipsniai

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas