manoutena logo



KINO KARAVANAS | nemokami seansai UTENOJE

kinasNepamirštamos kelionės didžiajame ekrane ir nerūpestingas laikas žalumos apsuptyje – KINO PAVASARIO organizuojamas KINO KARAVANAS, su kuriuo į išvyką šiemet leisis ir IKEA, liepos 02 d. kviečia uteniškius, miesto svečius ir aplink atostogaujančius nuotykių ieškotojus į nemokamus filmų seansus po atviru dangumi! 
Net neišvykus už Utenos ribų tave ir tavo artimuosius nukelsime į dviejuose filmuose kuriamus pasaulius: puikiai pažįstamą, absurdišką pasiruošimą lietuviškoms laidotuvėms ir moderniu šokiu alsuojantį Paryžių.
📍 Vieta: Prie Dauniškio ežero tilto
🎬 Programa:
🟠 17:00 „Ilgo metro filmas apie gyvenimą“ (rež. Dovilė Šarutytė, 2021, Lietuva, 100 min, N-13)
Gyvenimiškas absurdas, gedulas ir empatiška režisūra: sukrėsta tėčio mirties, Dovilė rengiasi laidotuvėms, pakliūdama į vis kurioziškesnes situacijas.
🟠 19:00 „Paskutinis šokis“ (rež. Delphine Lehericey, Šveicarija, Belgija, 84 min, N-13, subtitrai lietuvių k.)
Šviesi komedija apie spalvingą senatvę ir begalinį gyvenimo džiaugsmą: žmonos netekęs vyras tęsia neįgyvendintą jos svajonę sudalyvauti moderniame spektaklyje.
------
KINO KARAVANO atmintinė:
🟠 Rekomenduojame atsinešti sulankstomas kėdutes, pledus ar pasirūpinti kitais pikniko elementais, padėsiančiais įsipatoginti pievoje ir joje praleisti visą vakarą.
🟠 Užklupus lietui, renginio vieta, laikas ar data gali keistis – apie tai informuosime KINO KARAVANO Facebook paskyroje.
🟠 Kai kurių renginių metu žiūrovai bus fotografuojami ir filmuojami, o medžiagos naudojamos projekto veiklų viešinimo tikslais. Pozuokite, šypsokitės, o jei nenorite, kad jūsų atvaizdą naudotume – susisiekite su mumis.
🟠 Filmai ne lietuvių kalba bus rodomi su lietuviškais subtitrais. Lietuviški filmai – be subtitrų.
🟠 Visi KINO KARAVANO seansai yra nemokami!
------
Jubiliejinį dešimtąjį kartą vykstantis KINO KARAVANAS visą vasarą ir vėl keliaus po Lietuvą bei kvies šalies gyventojus leistis į įsimintinas išvykas didžiajame ekrane, žalumos apsuptyje!
Birželio-rugpjūčio mėnesį 14-os šalies miestų gyventojus bei svečius nukelsime į daugiau kaip 20-ties filmų pasaulius, pakviesime į praturtinančius pokalbius ir susitikimus su filmų kūrėjais bei savo sričių specialistais. Ateik, atsivesk draugų ar šeimos narių ir keliauk žaliose Lietuvos pievose! ☀️
Ieškok seansų savo mieste: www.kinokaravanas.lt
Pagrindinis KINO KARAVANO partneris – IKEA
KINO KARAVANO seansus Utenoje iš dalies finansuoja Lietuvos kino centras ir Utenos rajono savivaldybė
kinas

Panašūs straipsniai

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas