manoutena logo



KĄ VEIKTI PER MERGVAKARĮ? 8 IDĖJOS

mergvakarisMergvakario minėjimas daugelyje šalių yra labai graži tradicija. Nors keičiasi - ką veikiame, kas dalyvauja ir panašiai, tačiau mintis išlieka ta pati. Norisi tarti “sudie” moteriai, kurios gyvenimas kardinaliai keičiasi. Iš laisvos ji tampa įsipareigojusi vyrui, kurį mylės, tikėkimės, visą gyvenimą.

Dažniausiai norisi surengti tokį mergvakarį, kuris tęstųsi kuo ilgiau, kuris keltų kuo geriausias emocijas, kuris tobulai patiktų nuotakai. Kuo geriau ji yra pažįstama - tuo dažniausiai paprasčiau yra organizuoti veiklas.

Žinoma, kad diena yra ilga, tad apsimoka derinti ir kelias veiklas. Žemiau pateikiame 8 idėjas.

  1. Naktinės pramogos bare.

Naktinė šios šventės dalis dažniausiai yra būtina. Tikėtina, kad po jos gana ilgai moteris nebešėls klube, kadangi norės ramiai gyventi su savo vyru, laisvalaikį leisti sode ir panašiai. Mergvakariui tinka tiek klubai, tiek barai. Ypač verti dėmesio tokie, kuriuose yra siūloma kokia nors vakaro programa.

Nežinote kur paminėti vakarinę dalį? Dėmesio vertas baras senamiestyje Vilniaus g. 30 yra tobulas pasirinkimas. Skanūs kokteiliai, rafinuota vieta ir profesionalus aptarnavimas. Viskas, ko dažniausiai norisi šios gražios šventės metu.

  1. Keturračiai.

Jeigu jaunoji gyvena aktyvų gyvenimą - keturračiai jai turėtų patikti. Lietuvoje juos nuomoti ir miško keliais pralėkti siūlo gana daug įmonių, tad pagal lokaciją arba kitus parametrus nebus sunku atrasti Jums tinkamiausius. Žinoma, kad tai yra tik vieną iš kelių pramogų, kuri gali būti organizuojama tą dieną.

  1. Kelionė per Lietuvą.

Tobula pramoga šiltuoju metų laiku yra kelionė per Lietuvą. Patogiausia yra nuomoti mikroautobusą, prisidėti daug skanių užkandžių, šampano ir keliauti aplankant pačias nuostabiausias mūsų šalies vietas. Greta verta nuomotis ir profesionalaus fotografo paslaugas.

  1. Motociklai.

Kita aktyvi pramoga yra kelionė motociklais. Tik šiuo atveju tenka samdyti specialistus, kurie perveža sutartu maršrutu. Kadangi motociklai važiuoja greitai - galima planuoti ir ilgus maršrutus.

  1. Fotografo paslaugos.

Kad ir kokia pramoga bus nusprendžiama - reikia fiksuoti akimirkas. Po daugelio metų tai gali būti geriausias būdas mintimis vėl ir vėl keliauti po atsiminimus. Žinoma, kad galima fotografuoti ir su telefonu. Tačiau tai yra šventė, kurios metu reikia kuo daugiau dėmesio skirti profesionalumui. Nuotaka tai įvertins.

  1. Makiažas.

Galima užsisakyti makiažo pamokas. Žinoma, kad tokia veikla turi patikti jaunajai. Patogu, kad po pamokėlių fotografas įamžina visas šventės dalyves.

  1. Degustacijos.

Viena įdomiausių pramogų yra įvairios degustacijos. Jų metu galima geriau pažinti įvairiausius skonius bei sužinoti - kaip jie pasiekė mūsų laikus. Tokia pramoga siūloma daugelyje vietų, tad žiūrėkite pagal teikiamą meniu.

  1. Rankdarbiai.

O kai norisi tikrai labai ramaus laiko kartu su savo mylimomis merginomis - rankdarbiai, kurių metu bus išmokstama ko nors naują, visada yra optimalus pasirinkimas.

Svarbiausia yra rinktis tokias veiklas, kurios labiausiai patiktų nuotakai. Žinoma, kad ir mergvakario dalyvės dažniausiai nori gerai praleisti laiką. Kai jų yra daug - nebus paprasta prie visų prisitaikyti. Reikia orientuotis į jaunosios charakterį. Tai yra jos šventė, tad ir visas dėmesys - jai.

mergvakaris

Panašūs straipsniai

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas