manoutena logo



Utenos rajono policijos rėmėjams naujas uniformas dovanojo Utenos rajono savivaldybė

uniformosNuo šiol Utenos policijos rėmėjus matysite vilkinčius naujomis uniformomis, kurias jiems dovanojo Utenos rajono savivaldybė. Utenos rajono policijos rėmėjai vilkės specialius mėlynus marškinėlius arba džemperį, taip pat dėvės kepurėlę su skiriamaisiais logotipais.

Policijos rėmėjai labai džiaugiasi ir sako, kad nauja uniforma vers pasitempti, jie atrodys solidžiau, o ir bendruomenės nariai į juos reaguos rimčiau bei su pagarba.
Susitikime Utenos rajono savivaldybės administracijos direktorius Paulius Čyvas domėjosi policijos rėmėjų ir jaunųjų policijos rėmėjų veikla, kas paskatino ir motyvavo rėmėjus pasirinkti savanorystę būtent policijoje. Pasididžiavo kokybišku tarpinstituciniu Utenos rajono savivaldybės ir Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato bendradarbiavimu, pasiektais bendrais tikslais dėl gyventojų saugumo jausmo užtikrinimo. Padėkojo rėmėjams už jų indėlį ir įteikė naujas uniformas.
Policijos rėmėjai didžiavosi, kad pilietiškumas, noras duoti, padėti ir daryti gerus darbus Utenos bendruomenės labui, o gal ir neišsipildžiusios svajonės tapti policijos pareigūnu, juos paskatino tapti rėmėjais. Džiaugėsi, kad savanorystė policijoje vienija ir padeda būti geresniems!
Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininko pavaduotojas Vaidotas Žilys padėkojo už naują požiūrį į kokybę, policijos įvaizdžio formavimą bei pagalbą policijai, skiriant dėmesį gyventojų saugumui, prevencijai ir švietimui.

Susitikime su policijos rėmėjais  dalyvavo Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininko pavaduotojas Vaidotas Žilys, bendruomenės pareigūnės Agnė Steponavičienė ir Daiva Maselskienė, Utenos rajono savivaldybės administracijos direktorius Paulius Čyvas ir Viešosios tvarkos skyriaus vedėja Jovita Strazdienė.

uniformos

Panašūs straipsniai

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas