manoutena logo



Žemdirbių ir paramos gavėjų patogumui – mobilioji programėlė „NMA agro“

nma programeleInformuojame ir raginame visus žemės ūkio veiklos subjektus deklaruojančius pasėlius naudotis mobiliąja programėle „NMA agro“, informuojant apie force majeure aplinkybes jiems priklausančiiuose laukuose. Ši programėlė tarnauja ne tik žemdirbiams, norintiems pranešti apie įvykdytus įsipareigojimus pagal su plotu susijusias paramos priemones, bet ir paramos gavėjams, įgyvendinantiems investicinius projektus ar vykdantiems mokymus. Naudodamiesi programėle žemdirbiai gali atsiųsti savo dirbamo lauko nuotraukas, įrodančias vykdomą žemės ūkio veiklą (pvz., juodojo pūdymo apsėjimą, šieno ar žaliosios masės išvežimą iš lauko ir pan.).

Trumpa naudojimosi mobiliąja programėle instrukcija pateikta programėlėje, kurią galima nemokamai atsisiųsti iš „Google Play“ ir „Apple Store“ parduotuvių, paieškos lauke suvedus „NMA agro“. „NMA agro“ veikia ir „Android“ ir IOS operacinėse sistemose. Aktyvavus programėlę, telefone turi būti įjungta vietos nustatymo funkcija (GPS) ir duomenų siuntimas mobiliuoju ryšiu (mobilusis internetas). Tada pasirenkama reikiama pranešimo forma, tipas ir pateikiama kita prašoma informacija. Informacija apie x ir y fotonuotraukos koordinates ir krypties reikšmė išsaugoma automatiškai tiesiogiai iš vietovės bei negali būti keičiama. Daugiau informacijos rasite https://www.nmaagro.lt/
Siunčiantiems nuotraukas dėl išmirkusių, užlietų pasėlių, prašome jas tuo pačiu atsiųsti ir Utenos rajono savivaldybės administracijos žemės ūkio specialistams, dirbantiems seniūnijose arba Kaimo ir bendruomenių reikalų skyriui el.p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

nma programele

Panašūs straipsniai

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas