KOKYBIŠKŲ AUDINIŲ ASORTIMENTAS ĮVAIRIEMS SIUVIMO PROJEKTAMS

Verslas Peržiūros: 431

kolekcine cady viskoze su elastanu 11Nesvarbu, ar gyvenate Klaipėdoje, Vilniuje, Kaune, ar kitoje Lietuvos vietovėje, kokybiškus, išskirtinius audinius galite įsigyti net neišėję iš namų. Platų įvairių audinių pasirinkimą rasite internetinėje parduotuvėje, kurią pasieksite, sekdami šią nuorodą: https://www.have.lt/audiniai-klaipedoje.  Kokybiški audiniai yra bene pagrindinis kriterijus, lemiantis Jūsų siuvimo projekto sėkmę, tačiau ne vienintelis. Norit, kad rezultatas džiugintų, renkantis audinius taip pat būtina atsižvelgti į jų technines charakteristikas, tvarumą, raštą ir kitus svarbius niuansus.

Kuo ypatingas šilko audinys?

Šilkas yra unikalus audinys ne tik dėl savo kilmės, bet ir dėl jo poveikio žmogaus organizmui. Iš šilkaverpių pagamintas gyvulinės kilmės pluoštas visada asocijuojasi su prabanga, tačiau ne daug kas žino, kad šis dulkių erkutėms bei kandims atsparus audinys padeda kovoti su raukšlėmis bei drėgmės trūkumu odoje, kylančiu dėl to, kad miegama netinkamoje patalynėje, taip pat svarbu paminėti ir faktą, kad šilkas tinka alergiškiems bei su astma kovojantiems žmonėms. Kokiems siuvimo projektams tinka šilkas? Šilkas idealiai tinka prabangių rūbų (suknelių, marškinių, palaidinių ir kt.), patalynės, užuolaidų, tekstilės ir kt. gaminių gamybai.

Kuo ypatingas medvilnės audinys?

Medvilnė, kaip ir šilkas, yra natūralus pluoštas, tinkantis alergiškiems žmonėms. Šio audinio sudėtyje nėra jokių sintetinių junginių, todėl išvengiama ir odos dirginimo problemų. Nereiklus priežiūrai, minkštas, lengvas, orui pralaidus bei dėvėjimuisi atsparus medvilnės audinys yra bene plačiausiai naudojamas audinys įvairių rūbų, įskaitant kūdikių bei vaikų rūbelius, siuvimui, taip pat siuvant patalynės komplektus, staltieses, stalo takelius, rankšluosčius, virtuvės pirštines, duonines, kėdžių pagalvėles ir kitus gaminius.

Kuo ypatingas flanelės audinys?

Flanelė yra minkštas pašiauštos medvilnės audinys, dengtas lengvu pūkeliu bei pasižymintis minkštumu. Šio tipo audinys labai „jaukus“ prie kūno, todėl flanelė labai dažnai pasirenkama, kai norima siūti vaikiškus rūbelius, patalynės komplektus, pižamas, kitus miego rūbus, vaikų vystyklus ir kt. gaminius.

Kuo ypatingas tvido audinys?

Rudeniniams bei žieminiams drabužiams siūti labai dažnai pasirenkamas vilnonis tvido audinys. Aplinkos poveikiui atsparus tvidas yra šiltas, tvirtas ir ilgaamžis audinys, išlaikantis savo pirminę formą, todėl tinkamas lengvų lauko rūbų, kostiumų ir kostiumėlių, jau minėtų šiltų rūbų ir kt. drabužių siuvimui.

Kuo ypatingas lino audinys?

Lino audinys lietuviams tikrai yra artimas ir pažįstamas. Linas mūsų šalyje yra mėgiamas nuo seno. Šis natūralus pluoštas puikiai praleidžia orą, sugeria drėgmę bei yra tinkamas įvairiausiems siuvimo projektams įgyvendinti. Iš lino gali būti gaminami įvairūs rūbai (linas itin populiarus, siuvant vasarai skirtus rūbus), aksesuarai, tokie kaip skarelės ir pan., taip pat patalynės komplektai, stalo dangalai, užuolaidos ir kiti gaminiai. Pažymėtina, kad lino audiniai iš have.lt būna skirtingų storių, raštų ir kitų savybių, todėl tinkamų techninių savybių lininį audinį rasti nebus sunku.

kolekcine cady viskoze su elastanu 11

Panašūs straipsniai