manoutena logo



Džinsų stiliaus pasirinkimas

1Pirmiausia, ką pagalvojate išgirdę žodį „džinsai“, tai aptemptos kelnės ir mėlyna spalva. Toli gražu, ne.Turėtume žinoti daug daugiau ir mąstyti kur kas plačiau. Džinsai moterims būna įvairiausių formų, ilgių bei spalvų.

Moteriški džinsai pasižymi plačiu asortimento pasiūlymu. Jie gali būti pagaminti tik iš džinsinės medžiagos, medvilnės, elastano, elamotuliesterio ir kitos sudėties. Visus šiuos drabužius gamina įvairiausi prekių ženklai: Armani Exchange, Broadway, Calvin Klein, Creystone, Cubus, Diesel, Fransa, Freesoul, Fuga Demin Co, Karve, Lee, LTB, Mexx, One green elephant, Pepe Jeans, Scotch&Soda, Tom Tailor, Tommy Hilfiger, Vero Moda, Wrangler.

Ar džinsai buna tik mėlyni?

Dažniausiai pasitaikanti džinsų spalva parduotuvėse yra mėlyna, tačiau galime rasti ir kitų spalvų šių drabužių. Turbūt paėmę spalvų paletę, rastume bet kokios spalvos pasirinkimą: raudonus, žalius, geltonus, rožinius ar smėlio spalvos džinsus.

2

Mėlyna spalva yra labai universali, kuri puikiai tiks prie bet kokio aprangos stiliaus, taip pat galime tai pritaikyti ir juodai spalvai. Kitos spalvos reikalauja šiek tiek atidumo renkantis kitas garderobo dalis. Jei vilkite ryškius džinsus, rekomenduojama viršutinę dalį rinktis kiek universalesnę, švelnesnės spalvos, kad tarp šių drabužių būtų kontrastas. Taip ir pati jausitės gerai bei aplinkiniai tai tikrai įvertins.

Džinsų išvaizda - kokia ji?

Turbūt kiekvienos moters spintoje rastume bent po vienus pačius universaliausius džinsus, tai yra aptempti, be jokių detalių, mėlyni ar juodi. Tačiau madoms kaskart keičiantis, atsirado be galo daug kitokių džinsų formų. Visoms moterims, pagal jų stilių ir poreikį: vadinamos „cigaretės“ formos džinsai, aptempti, platėjantys nuo kelių ar blauzdos apačios, laisvo kritimo, varpelio formos. Džinsai su aukštu ar žemu juosmeniu.

3

Taip pat mados pasaulis neapsiėjo ir be įvairių pridėtinių stiliaus detalių ant šių kelnių. Galime rasti įvairiausius pasirinkimus: džinsai gali būti išsiuvinėti įvairiais paveikslėliais, gėlėmis, padekoruoti karoliukais ar kniedėmis, „pagrąžinti“ imitaciniais plyšiais, su prisiūtomis kilpomis diržui įverti arba jau su integruotu ir prisiūtu diržu, su kišenėmis ar be jų tiek priekyje tiek galinėje džinsų dalyje, susagstomi sagomis, užtrauktuku arb

Panašūs straipsniai

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas