Verslūs uteniškiai kviečiami į bendradarbystės centrą „Spiečius“

Verslas Peržiūros: 840

Utena 1Smulkieji ir vidutiniai Utenos verslininkai, siekiantys savo verslo augimo, kviečiami prisijungti prie bendradarbystės centro „Spiečius“ ir nemokamai naudotis verslumo skatinimo paslaugų paketu. Bendradarbystės centras, kurį įkūrė verslumo ir eksporto plėtros agentūra „Versli Lietuva“, verslininkų laukia adresu Aušros g. 47.

Prie „Spiečiaus“ prisijungusiems verslininkams skiriama kompiuterizuota darbo vieta modernioje bendradarbystės centro erdvėje, teikiamos individualios verslo konsultacijos, nariai gali dalyvauti verslo įgūdžių ugdymo programose, mokymuose, renginiuose bei bendrauti ir įgyvendinti iniciatyvas drauge su kitais miesto verslininkais. Dar šiemet „Spiečiaus” paslaugų paketą papildys naujos nemokamos paslaugos: e-komercijos dirbtuvės, verslo auginimui skirta akseleravimo programa, tikslinės konsultacijos bei galimybė gauti verslo subsidiją!   

Šiuo metu Lietuvos regionuose veikia 13 „Spiečiaus” bendradarbystės centrų.

„Bendradarbystės centras „Spiečius“ yra efektyvi ir jau pasiteisinusi verslumo skatinimo priemonė – čia verslininkams suteikiamos visos galimybės auginti savo verslus. Labai džiaugiamės „Spiečiaus“ paslaugomis pasinaudojusių verslų rezultatais: praeitais metais, net šalyje esant karantinui, „Spiečiaus“ narių apyvarta paaugo 68 proc., trečdaliui verslininkų pavyko apyvartą išlaikyti stabilią, o kas penktas narys pradėjo vykdyti eksportą. Tokių rezultatų tikimės ir Utenos „Spiečiuje“, – teigia „Versli Lietuva“ Verslumo departamento direktorė Inga Juozapavičienė.

„Spiečiaus“ paslaugomis gali pasinaudoti ne tik prie bendradarbystės centro prisijungę nariai, bet ir visi, siekiantys pagilinti savo verslo žinias ar turintys klausimų apie verslo kūrimą ir vystymą. „Spiečiaus“ konsultacijos ir čia vykstantys renginiai prieinami visiems uteniškiai. Šiuo metu taip pat vyksta „Vasara „Spiečiuje“ akcija – iki rugsėjo 5 d. visi, kuriems pabodo dirbti iš namų ar nori pakeisti darbo aplinką, gali darbuotis Utenos arba bet kuriame kitame „Spiečiuje“!

Norintys tapti „Spiečiaus“ nariais, sužinoti apie bendradarbystės centrą daugiau ar pasinaudoti „Vasara „Spiečiuje“ akcija, gali kreiptis: 8-696-20026, Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Utena 1

Utena 2

Utena 3

Utena 4

Panašūs straipsniai