Oro kompresoriai: kokiais atvejais negalima naudoti?

Verslas Peržiūros: 883

oro kompresoriusKad oro kompresorius yra vienas svarbiausių įrenginių, specialistams, teikiantiems remonto paslaugas, nieko keista – neturint šios įrangos, tiesiog nebūt galima užtikrinti tam tikrų procesų. Tačiau taip pat svarbu atminti, kad oro kompresorius gali būtų naudojamas tikrai ne bet kokiu atveju, tik užtikrinus saugias aplinkybes.

Taigi, jau netrukus įvardinsime atvejus, kuomet oro kompresoriai negalėtų būti naudojami, o kol kas primename, kad itin aukštos kokybės gaminių, kurie tarnaus ilgai bei patikimai, jei tik bus naudojami, laikantis tam tikrų sąlygų bei tinkamai prižiūrimi, galima įsigyti užsukus į BDS oro kompresoriai.

Nesate susipažinę su jų veikimu

Dėmesį verta atkreipti į tai, kad oro kompresorius (nepaisant jo galingumo ar kitų kriterijų), yra vienas iš tų, kurį galima naudoti ik tuo atveju, jei esate visiškai susipažinę su jo veikimu. Na, o priešingu atveju, jei dar neturite reikiamų žinių, kaip naudotis šiuos įrenginiu, tokiu atveju būtina sudalyvauti mokymuose arba paprašyti kitų kolegų pagalbos.

Nenaudokite esant gaisro tikimybei

Darbo sąlygos gali būti pačios įvairiausios, susietos su įvairiomis aplinkybėmis bei tikimybėmis. Belieka tik pridurti, kad viena iš jų yra ir gaisro tikimybė. Taigi, jei laikas ir erdvė, kurioje dabar esate yra susieti su gaisro tikimybe, oro kompresorius negali būt naudojamas.

Nenaudokite šalia degių medžiagų

Tačiau ir tai dar ne viskas – atminkite, kad oro kompresorius negali būt naudojamas ir šalia degių medžiagų, kurios, beje, dažnai būna neatsiejama remonto darbų dalimi.

Taigi, apibendrinant belieka tik daryti išvadą, kad, jeigu galvojate, jog oro kompresorius gali būti naudojamas esant bet kokioms aplinkybėms, jūs klystate. Egzistuoja tam tikri atvejai, kuomet šis įrenginys tikrai negali būti naudojamas, pavyzdžiui, jei nesate susipažinę su šio įrenginio veikimu, jei egzistuoja gaisro tikimybė, o galbūt šalia yra degių, sprogių medžiagų, tokiu atveju, draudžiama naudoti įrenginį. Paisydami šių taisyklių, būsite tikri, kad nesugadinsite nei oro kompresoriaus, nei kitų įrenginių; o svarbiausia – kad nepakenksite nei sau, nei kitiems asmenims.

Tad būtinai laikykitės šių rekomendacijų.

oro kompresorius

Panašūs straipsniai