manoutena logo



Įpūsėjus Lietuvos beisbolo čempionato pirmąjam ratui, Utenos ,,Titanai" pasiekė klubo rekordinę pergalių seriją iš eilės

IMG 7578Utenos ,,Titanai" (8-0) pirmojoje sezono išvykoje 1:13 (1:5, 0:0, 0:0, 0:6, 0:2) ir 6:9 (1:0, 1:6, 3:0, 1:0, 0:0, 0:2, 0:1) pavyko palaužti Vilniaus beisbolo akademijos Sm ,,Sostinės tauras" (0-2) beisbolininkus.
 
Pirmųjų rungtynių pradžia Titanams praėjo rezultatyviai -  atsinešti penki taškai su vilniečių vieno ir vienintelio rungtynių taško atsaku. Eivino Nagurkos tikslūs metimai nuo kalnelio užtikrintai stabdė vilniečių puolimą visas rungtynes. Antrasis ir trečiasis kėlinys abejoms komandoms buvo taškais ,,sausas", tačiau galutinai prisitaikius uteniškiams prie apsukraus vilniečių, veterano metimų, ,,pasipylė" stiprūs pramušimai ir ketvirtasis kėlinys tapo rezultatyviausias - pelnomi šeši taškai be atsako, po to pridedami dar du taškai ir rungtynių lemtis aiški. Rungtynes uteniškiai laimi, po penkių kėlinių, dvylikos taškų skirtumu, rezultatu 13:1.
 
Utenos ,,Titanai" (R:11; H:10; E:1).
Metikas: Eivinas Nagurka.
Taškus pelnę žaidėjai: 
3 E. Žičkus;
po 2 E. Nagurka ir K. Vansevičius;
po 1 E. Jurgelėnas, M. Valunta, A. Trainys ir T. Kravcalis.
 
Vilniaus beisbolo akademija Sm ,,Sostinės tauras" (R:1; H:3; E:6).
Metikai: Jonas Sebeika ir Evaldas Žarkaitis
Taškus pelnę žaidėjai:
1 Evaldas Žarkaitis.
 
Antros rungtynės, pirmas kėlinys, vilniečiai parsinešą tašką ir išsiveržia į priekį, tačiau neilgam, nes uteniškiai antrame kėlinyje atsako, po tikslių pramušimų šešiais taškais. Sostinės tauras žaidėjai kuriasi palankias progas, kiša lazdas, nukreipia kamuolį į tarpus ir per antrą, trečią ir ketvirtą kėlinius stabiliai nešasi taškus taip išlygindami rezultatą. Rungtynėse atsiradus intrigai, sostinės beisbolininkai neatlaiko svarbiais momentais įtampos ir jų klaidų dėka, Titanai pelno pergalingus tris taškus, rezultatu 9:6, taip įsirašydami aštuntąją pergalę iš eilės.
 
Utenos ,,Titanai" (R:9; H:10; E:2).
Metikai: Deividas Putramentas ir Dalius Neliupšis.
Žaidėjai pelnę taškus:
po 2 M. Valunta, E. Jurgelėnas bei K. Vansevičius;
po 1 E. Nagurka, A. Trainys ir T. Kravcalis.
 
Vilniaus beisbolo akademija Sm ,,Sostinės tauras" (R:6; H:11; E:3)
Metikai: Evaldas Žarkaitis ir Deividas Baniūnas.
Žaidėjai pelnę taškus:
2 K. Vicas;
po 1 S. Petrauskas, J. Sebeika ir D. Zagorskis ir D. Baniūnas.
 
Kitą savaitgalį Utenos ,,Titanai" turės savaitės pertrauką ir dar kitame, gegužės 27 d. Utenoje sulauksim rimto priešininko - Kauno ,,Lituanica" komandos. Tačiau Utenos ,,Taranai" net negalvoja ilsėtis ir jau ateinančiam savaitgalį vyks į Kauną nutraukti pergalių bado prieš vietos Sm ,,Gaja-Lituanica" komandą.
 
Nuotraukų autorius: Ernestas Melnikas
IMG 5931
IMG 6626
IMG 6742
IMG 7007
IMG 7578

Panašūs straipsniai

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas