eSIM laikrodis sportuojantiems: kokie pranašumai?

Sportas Peržiūros: 416

esimJei kažkiek domitės technologijomis, naujovėmis ir moderniais prietaisais, tai eSIM laikrodžio terminą tikrai teko girdėti. Sportuojantys atranda šiuos aksesuarus ir netrunka įvertintų platų jų privalumų spektrą. Jei ir Jūs užsiimate profesionaliu ar mėgėjišku sportu, verta išbandyti eSIM laikrodžio funkcionalumą.

Laisvė judėti

Ne paslaptis, jog sportas glaudžiai susijęs su judėjimu. Net ir propaguojantys tas sporto šakas, kuriose jo yra mažiau, tikrai įvertins tokio laikrodžio privalumus. Vieni sportuodami bėga, kiti sparčiai eina, dar kiti kilnoja svorius, važiuoja dviračiu, varo kamuolį ar kt. Sutikite, atliekant tokius veiksmus laikyti rankoje dar ir telefoną būtų mažų mažiausiai sudėtinga. Negana to, kyla gana didelė rizika telefonui išslysti iš rankų ar kišenės. Tad galimybė sportuojant telefoną palikti nuošaly ar net namuose, tačiau būti pasiekiamu atrodo tikrai viliojančiai, tiesa? O tokią progą suteikia eSIM laikrodis, kurį nešiodami treniruočių metų su savimi telefono galėsite ir neturėti, bet klausysitės muzikos, seksite treniruotės rezultatus, galėsite priimti skambučius ir kt.

Esate nepasiekiamas? Ne!

Pasitaiko, kad telefono baterija išsenka pačiu netinkamiausiu metu. Tokiu atveju nepasiekiamais tampame kelionėje, susitikimo metu, būdami darbe ar kt. Nukreipus skambučius į laikrodį išsikrovęs telefonas nebeskambės taip baugiai, kadangi Jūs būsite pasiekiamas.

Programėlės

Šiandieniniai vartotojai dažnai naudojasi pačiomis įvairiausiomis programėlėmis, padedančiomis fiksuoti savo treniruočių rezultatus, pasiekimus, juos analizuoti, lyginti ir daryti išvadas bei džiaugtis įgyvendintais tikslais. Tai galėsite daryti ir laikrodyje. O geriausia tai, kad neretai tam net nereikės interneto ryšio!

Stilius

Pasižvalgykite po e. parduotuvių asortimentą ir netruksite įsitikinti, jog eSIM laikrodžiai yra ne tik praktiški, funkcionalūs, bet ir labai stilingi.

esim

Iliustracija: unsplash.com/@infinostudio

Panašūs straipsniai