manoutena logo



Tapatybės vagystė arba kodėl ne visada galima tikėti facebook‘u

phone g3ed5f3d5c 1280Socialiniame tinkle facebook atsirado netikra Utenos rajono savivaldybės mero Alvydo Katino paskyra, kurios turėtoju nurodomas Alvis Katinas.
Paskyra sukurta neseniai – prieš šiek tiek daugiau kaip savaitę. Pirmasis įrašas – mero gimimo datos nurodymas, vėliau yra bendrinami tekstai ir nuotraukos iš kitų socialinių tinklų. Daugiausia bendrinimų – iš Utenos rajono savivaldybės facebook‘o.

Paskyra jau turi 354 draugus. Tenka apgailestauti, kad ant netikros paskyros kabliuko užkimba vis daugiau žmonių, tampančių jos draugais. Net tokių uteniškių, kurie, atrodo, turėtų atskirti, kas yra tikra ir kas yra melas.

Informuojame, kad Utenos rajono savivaldybės meras Alvydas Katinas jokios facebook paskyros nekūrė. Mero veikla visapusiškai yra atspindima oficialioje Utenos rajono savivaldybės facebook paskyroje ir internetiniame tinklalapyje www.utena.lt
Norintys parašyti merui laišką, pateikti klausimą, išspręsti problemą, išdėstyti savo nuomonę gali rašyti el. pašto adresu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį., paskambinti tel. nr. 8 686 11856, 8 389 61600. Taip pat Utenos rajono savivaldybės facebook paskyroje veikia VIRTUALUS MERAS, į kurį gali kreiptis kiekvienas Utenos rajono gyventojas ir naudodamasis susirašinėjimo programėle messenger parašyti merui žinutę, laišką ar pateikti klausimą, prašymą. Be to, meras kiekvieną ketvirtadienį nuo 15 val. priima interesantus, besikreipiančius įvairiais klausimais.

Informaciją parengė: Utenos rajono savivaldybės administracija
phone g3ed5f3d5c 1280

Panašūs straipsniai

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas