manoutena logo



Snizhana Honcharenko išskubėjo atlikti pareigą tėvynei

2022 11 30 gydytojaUtenos ligoninė atsisveikino su gydytoja iš Ukrainos Snizhana Honcharenko. Gydytoja 7 mėnesius ligoninės Konsultacijų poliklinikoje dirbo echoskopuotoja.
Snizhana Honcharenko į Lietuvą atvyko iš Charkivo. Pirmiausia apsigyveno Zarasuose, paskui persikėlė į Uteną. Kartu su Snizhana Utenoje apsigyveno ir jos mama bei sūnus. Vyras liko kariauti Ukrainoje.


Snizhana Honcharenko į Ukrainą išvyko lapkričio 30 d. Su ja atsisveikino Utenos ligoninės direktorius Dalius Drunga, kiti ligoninės vadovai ir kolektyvo atstovai. Atsisveikinti su gydytoja atvyko ir Utenos rajono savivaldybės meras Alvydas Katinas. Snizhanai Honcharenko buvo išsakyta daug gražių žodžių, palinkėjimų, įteikta padėka, gėlių puokštė. Jos darbu buvo patenkinti visi: vadovai, kolegos, pacientai. Visada pasitempusi, besišypsanti, maloniai bendraujanti. Darbu Utenos ligoninėje ir savo naujais kolegomis buvo patenkinta ir pati gydytoja. Buvo sunku išsiskirti, bet Ukrainos gydytojai, išvykę iš tėvynės, buvo pakviesti grįžti, nes jie dabar labai reikalingi su žiauriu agresoriumi kovojančiai šaliai.


Palinkėkime gydytojai saugaus darbo, sėkmės atliekant pareigą tėvynei ir kuo greičiausios pergalės Ukrainai.

Informaciją parengė: Atstovė ryšiams su visuomene Lolita Kaminskienė

2022 11 30 gydytoja

Panašūs straipsniai

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas