manoutena logo



Vienuoliktajame Utenos rajono savivaldybės tarybos posėdyje

2022 11 29 tarybaLapkričio 24 d. įvyko 11-asis Utenos rajono savivaldybės tarybos posėdis. Jame buvo svarstomi 23 klausimai.
Posėdis prasidėjo Lietuvos sporto draugijos (LSD) „Žalgiris“ ir Lietuvos asociacijos „Sportas visiems“ atstovų sveikinimais ir apdovanojimais. Pasveikinti Utenos rajono savivaldybės ir Utenos rajono sportininkų atvyko LSD „Žalgiris“ prezidentas Algimantas Bronislovas Vasiliauskas, LSD „Žalgiris“ generalinis sekretorius Vitas Nėnius ir Lietuvos asociacijos „Sportas visiems“ projektų vadovas Giedrius Grybauskas.


Šiais metais vyko Lietuvos sporto draugijos „Žalgiris“ vasaros žaidynės, kuriose Utenos rajonas tapo nugalėtoju. Už žaidynėse iškovotą pirmąją vietą LSD „Žalgiris“ prezidentas A. B. Vasiliauskas nugalėtojų taurę įteikė Utenos rajono savivaldybės merui Alvydui Katinui. Utenos rajono savivaldybei buvo įteikta ir padėka už teisingą savivaldybės požiūrį bei paramą, kuri įtraukia Utenos rajono gyventojus į sporto ir fizinio aktyvumo veiklas.


Taip pat buvo pasveikinta Utenos seniūnija, XIII Lietuvos seniūnijų sporto žaidynių nugalėtoja. Nugalėtojų taurė buvo įteikta miesto seniūnei Editai Urbonienei. Apdovanota buvo ir Utenos rajono savivaldybė, savivaldybių įskaitoje iškovojusi trečiąją vietą.


Nepamiršti buvo sportinį gyvenimą Utenos rajone organizuojantys žmonės. Padėkas už organizacinį darbą, aktyvią ir ilgametę veiklą, plėtojant kūno kultūrą ir sportą šalyje svečiai įteikė LSD „Žalgiris“ Utenos rajono tarybos pirmininkui Algirdui Bivainiui, pirmininko pavaduotojai Irmai Maigienei, sporto organizatoriui Vytautui Kirkai, treneriui Ernestui Leipui ir VŠĮ „Tenisas visiems“ vadovui Kaziui Damidavičiui.


Išvykus svečiams posėdis tęsėsi. Darbotvarkė buvo papildyta vienu klausimu ir išbrauktas klausimas „Dėl Leidimo laidoti išdavimo, laidojimo ir kapinių lankymo, kapavietės pripažinimo neprižiūrima kapaviete ir kapavietės (kapo) identifikavimo, konfesinių kapinių suteikimo Utenos rajono savivaldybės teritorijoje tvarkos aprašo patvirtinimo“.
Visiems kitiems darbotvarkės klausimams posėdyje buvo pritarta. Dėl vienų tarybos nariai aktyviai diskutavo, kitiems pritarė vieningai.
Kitas Utenos rajono savivaldybės tarybos posėdis vyks gruodžio 22 d.

Informaciją parengė: Atstovė ryšiams su visuomene Lolita Kaminskienė

2022 11 29 taryba

Panašūs straipsniai

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas