Utenos rajono nevyriausybinių organizacijų forumas

Savivaldybės žinios Peržiūros: 247

2022 11 24 NVOLapkričio 22 d. Utenos A. ir M. Miškinių viešojoje bibliotekoje vyko Utenos rajono nevyriausybinių organizacijų forumas.
Į forumą atvykęs Utenos rajono savivaldybės meras Alvydas Katinas pasveikino susirinkusiuosius, linkėjo produktyvaus ir sėkmingo darbo, kalbėjo apie nevyriausybinių organizacijų veiklos svarbą. Forume taip pat dalyvavo NVO paramos ir informacijos centro atstovas Ričardas Diržys, Utenos regiono vietos veiklos grupės pirmininkė, Utenos NVO tarybos pirmininkė Jolita Umbrasienė, Panevėžio prekybos, pramonės ir amatų rūmų Utenos filialo direktorius Jurgis Dumbrava.


Forume buvo pristatyti pranešimai „Savivaldybių ir NVO bendradarbiavimas užtikrinant viešąsias paslaugas“, „Stiprios NVO - stipri savivalda“, Anykščių rajono savivaldybės atstovė Loreta Pesliakienė kalbėjo apie Anykščių rajono savivaldybės ir NVO sektoriaus bendradarbiavimą, pasiekimus bei lūkesčius, asociacijos Užpalėnų krivūlė pirmininkė, Utenos NVO tarybos narė Vida Juškienė – apie bendruomenės „Užpalių krivūlė“ veiklą Užpalių krašte.

Informaciją parengė: Atstovė ryšiams su visuomene Lolita Kaminskienė

2022 11 24 NVO

Panašūs straipsniai