Utenoje planuojama surengti tarptautinį „STREEM“ šokių čempionatą–festivalį

Savivaldybės žinios Peržiūros: 300

2022 09 21 streemRugsėjo 21 d. Utenos rajono savivaldybėje lankėsi ir su Utenos rajono savivaldybės meru Alvydu Katinu susitiko Utenos Echo Dance – Gymnastics studijos direktorius Aidas Tijūnėlis ir Black & White dance session čempionato įkūrėjas, žymus šokėjas Saulius Skambinas.


Susitikime taip pat dalyvavo Utenos rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Zita Ringelevičienė, Švietimo ir sporto skyriaus vyr. specialistė Danutė Aželytė. Susitikimo metu buvo aptartos galimybės rengti Utenoje naują „STREEM“ šokių čempionatą–festivalį. Kaip informavo S. Skambinas, čempionatas–festivalis vyks 2023 metų gegužės mėnesį. Utena taps gatvės šokio ir šou šokio sostine. Bus daug šokio, šviesų ir garso. Šiame čempionate planuoja dalyvauti gatvės šokio ir šou šokio atstovai iš visos Lietuvos bei užsienio.

STREEM šokio čempionatą–festivalį vertins gerai pasaulyje žinomi šokio atstovai iš Graikijos, Italijos, JAV. Planuojama sulaukti beveik 1000 dalyvių bei apie 2000 žiūrovų.
Utenos rajono savivaldybės meras pritarė čempionato–festivalio rengimui Utenoje ir pažadėjo Utenos rajono savivaldybės paramą, organizuojant didelio susidomėjimo sulauksiantį tarptautinį renginį.

Informaciją parengė: Atstovė ryšiams su visuomene Lolita Kaminskienė

2022 09 21 streem

Panašūs straipsniai