Susitikimas su Verslo moterų tinklo atstovėmis

Savivaldybės žinios Peržiūros: 345

2022 06 21 panevezioUtenos rajono savivaldybėje lankėsi ir su savivaldybės meru Alvydu Katinu susitiko Panevėžio pramonės, prekybos ir amatų rūmų (PPAR) Verslo moterų tinklo (VMT) atstovės: Panevėžio Verslo moterų tinklo prezidentė Santa Vaškevičienė ir tarybos narės Rasa Papinigienė, Genė Pučinskienė, Rima Aleliūnienė. Susitikime taip pat dalyvavo Utenos verslininkės VšĮ RL GYM direktorė Edita Narkutė-Leipuvienė, UAB Rokiškio pieno gamybos ir administracijos direktorė Ligita Trumpaitė-Lumpickienė bei Panevėžio PPAR Utenos filialo direktorius Jurgis Dumbrava.


„Dėkojame direktoriui Jurgiui Dumbravai, padėjusiam suburti Utenos ir Panevėžio verslininkes, pakvietusiam susipažinti bei padiskutuoti apie galimybes augti, bendradarbiauti, dalintis patirtimi, – sakė VMT prezidentė S. Vaškevičienė. – Džiaugiamės, kad Verslo moterų tinklo plečiasi, kad prie jo prisijungė ir verslo moterys iš Utenos.“


Panevėžio PPAR Verslo moterų tinklo dalimi tapo UAB SDG Utenos skyriaus direktorė Gražina Adamonienė, MB Teisinis auditas direktorė Žydrūnė Šalkauskienė, jau minėtos E. Narkutė-Leipuvienė bei L. Trumpaitė-Lumpickienė.


Susitikime su meru buvo aptarta VMT plėtra, bendradarbiavimo skatinimas ir platesnės verslo atstovių bendradarbiavimo galimybės bei kiti klausimai. Po susitikimo Santa Vaškevičienė sakė, kad džiaugiasi užsimezgusiu konstruktyviu dialogu grįstu bendradarbiavimu su Utenos rajono savivaldybe, suteikta galimybe sėkmingai spręsti su verslu susijusius klausimus bei Utenos verslininkių palaikymu.


Verslo moterų tinklo prezidentei bei kitoms VMT narėms Alvydas Katinas įteikė Utenos rajono savivaldybės simbolį – Laimės ženkliuką.

Informaciją parengė: Atstovė ryšiams su visuomene Lolita Kaminskienė

2022 06 21 panevezio

 
 

Panašūs straipsniai