manoutena logo



Susitikime – apie kurti saugios, sveikos ir darnios aplinkos kūrimą šeimoms

2021 12 10 irenaGruodžio 9 d., Utenos rajono savivaldybės meras Alvydas Katinas, savivaldybės administracijos direktorius Vidas Žvinys ir direktoriaus pavaduotoja Zita Ringelevičienė susitiko su Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos Utenos apskrities vaiko teisų apsaugos skyriaus vedėja Irena Gaigalienė ir skyriaus Utenos rajone patarėja Gailute Blažiene. Susitikime taip pat dalyvavo Socialinių reikalų ir sveikatos apsaugos skyriaus vedėja Inga Šakalienė ir tarpinstitucinio bendradarbiavimo koordinatorė Dalia Vilkauskienė.


Susitikimo metu buvo pasidžiaugta glaudžiu bendradarbiavimu su Utenos rajono savivaldybe ir kitomis institucijomis, dirbančiomis vaiko gerovės srityje.

Pažymėta, kad savivaldybėje mažėja globojamų vaikų skaičius, akcentuota pagalba šeimai, kalbėta apie socialinių paslaugų, užtikrinančių galimybes šeimoms gauti būtiną pagalbą, skirtą šeimos gebėjimams savarankiškai spręsti iškylančias problemas stiprinti ir sudaryti galimybes kurti saugią, sveiką ir darnią aplinką, plėtojimą.
Kartu aptartos ir problemos, siekiant socialinės rizikos veiksnių prevencijos ir pagalbos krizinėje situacijoje atsidūrusiai šeimai, paslaugų vaikui ir šeimai plėtros galimybės.

2021 12 10 irena

Panašūs straipsniai

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas