Viešnagė Utenos rajono socialinių paslaugų centre

Savivaldybės žinios Peržiūros: 506

2021 10 01 socialiniuBaigiantis rugsėjui Utenos rajono savivaldybės administracijos Viešosios tvarkos skyriaus vedėjo pavaduotojas Mindaugas Brazauskas kartu su Utenos policijos bendruomenės pareigūne Migle Šilgale lankėsi Utenos rajono socialinių paslaugų centre. Susitikimo metu centro gyventojai ir lankytojai buvo informuoti, kaip apsisaugoti nuo turtinių ir smurtinių nusikaltimų, kaip išvengti sukčiavimo atvejų bei kur kreiptis pagalbos nukentėjus nuo smurto artimoje aplinkoje, vagysčių, sukčiavimo atvejų. Tai pat buvo įteikti prevenciniai lankstinukai su specializuotų pagalbos centrų kontaktais.

Viešosios tvarkos skyriaus ir Utenos policijos atstovai centro gyventojams ir lankytojams padovanojo atšvaitus, liemenes su šviesą atspindinčiais elementais, priminė kelių eismo taisykles ir ragino būti atsargiais ir gerai matomais keliuose, taip apsaugant save ir išvengiant slypinčių pavojų keliuose. Dalyviai aktyviai diskutavo, pateikė nemažai klausimų.
Lankstinukai, atšvaitai ir liemenės su šviesą atspindinčiais elementais įsigyti Utenos rajono savivaldybės prevencinio projekto „Saugi Utena-202“ lėšomis.

Panašūs straipsniai