manoutena logo



Policijos pareigūnų padėka

2021 06 25 pareigunaiBirželio 25 d. Utenos rajono savivaldybėje lankėsi ir su Utenos rajono savivaldybės meru Alvydu Katinu susitiko Lietuvos policijos generalinio komisaro pavaduotojas Saulius Tamulevičius bei Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Vytautas Vaiškūnas.

Susitikimo metu Saulius Tamulevičius Utenos rajono savivaldybės merui įteikė policijos generalinio komisaro Renato Požėlos padėką už bendradarbiavimą su Lietuvos policija ir sėkmingai atliktą vakcinacijos nuo COVID-19 ligos procesą bei Lietuvos policijos pagarbos ženklą – medalį.


V. Vaiškūnas merui padėkojo už suteiktą galimybę pasiskiepyti Utenos policijos pareigūnams nelaukiant eilės, paramą karantino metu bei atsakingą požiūrį į policijos pareigūnų darbą, nepamirštant, kad jie kartu su medikais buvo, yra ir bus pirmose kovos su COVID-19 liga gretose.
Alvydas Katinas nuoširdžiai padėkojo Sauliui Tamulevičiui bei Vytautui Vaiškūnui už parodytą dėmesį savivaldybei ir jos darbuotojų veiklai. Meras svečiams įteikė po atminimo dovaną – veido kaukes su Utenos, laimės miesto, simboliu.

2021 06 25 pareigunai

Panašūs straipsniai

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas