Pakeista Utenos autobusų stoties švieslentė

Savivaldybės žinios Peržiūros: 736

2021 05 04 autobusuUtenos autobusų stoties pastatas pasipuošė nauja iškaba. Ir ne bet kokia, o su Utenos –laimės miesto – simboliu. Bendrovės senbuviai pasakojo, kad senasis stoties iškabos apšvietimas, pastačius naująją stotį, tarnavo labai trumpai – gal kokių pusę metų.

Laikui bėgant iškaba visiškai išbluko, nutrupėjo pavienės raidės, todėl seną iškabą keisti tiesiog buvo būtina. Ji šiemet buvo demontuota ir pakeista nauju užrašu su laimės logotipu. „Nauja stoties švieslentė nėra įprastas sprendimas. Pasirinkome programuojamą švieslentę su galimybe keisti užrašo apšvietimo spalvas. Kaip žinia, kiekviena spalva turi tam tikrą prasmę, tad švieslentė, priklausomai nuo įsimintinos dienos, ypač valstybinės šventės, pobūdžio, švies vis kitaip, – sakė UAB „Utenos autobusų parkas“ vadovas Vidas Žvinys.

– Kalbant apie miesto patrauklumą, norisi, kad miesto objektai, ypač centrinės dalies, būtų ne tik tvarkingi, bet ir patrauklūs. Priimdami tokį sprendimą dėl modernios švieslentės galvojome ne vien apie mūsų rajono gyventojus, bet ir miesto svečius, kurių sulaukiame atvykstančių mūsų autobusais vis dažniau.“

2021 05 04 autobusu

Panašūs straipsniai