manoutena logo



Pirmokai vėl bus pradžiuginti kortele su 50 Eur

50 eurNors vasara dar tik pradėjo džiuginti savo šiluma ir visais kitais malonumais, apie rudenį jau reikia pradėti galvoti. Nes rugsėjis netruks ateiti, o kartu su juo – ir naujieji mokslo metai. Šis rugsėjis bus trečiasis, kai Utenos rajono savivaldybė, remdamasi Utenos šeimos stiprinimo tvarkos aprašu, kiekvienam Utenos rajono pirmokui dovanos 50 eurų vertės kortelę kanceliarinėms prekėms įsigyti.

 2018 m. kortelė buvo įteikta 306 pirmokams, 2019 m. – 311-ai. Šiemet ją gaus 290 pirmokų (270 mieste ir 20 kaime).


Kaip sakė Švietimo ir sporto skyriaus vyr. specialistė Zita Sabelkienė, kortelė pirmokui įteikiama rugsėjo 1 dieną mokykloje. Tėvai (globėjai) kortelę turės panaudoti toje kanceliarinių prekių parduotuvėje, su kuria mokykla yra pasirašiusi pirkimo sutartį. Tėvai (globėjai), atvykę į kanceliarinių prekių parduotuvę ir įsigiję kanceliarinių prekių, pasirašo, kad jas gavo. Primename, kad 50 Eur yra skirti pirkti kanceliarines prekes: sąsiuvinius, pieštukus, parkerius, užrašų knygeles, piešimo sąsiuvinius ir kitas priemones, reikalingas pirmokėliams.


Kortelės negalima perleisti kitiems asmenims. Ji galioja nuo rugsėjo 1 iki spalio 31 d. Tad skubėti jau dabar pirkti kanceliarinių prekių pirmokų tėveliams nėra jokios būtinybės, nes apsirūpinti būtinomis prekėmis dar yra pakankamai laiko.


Daugiau informacijos: Švietimo, sporto ir jaunimo reikalų skyrius (Utenio a, 4, II aukštas, tel. 8 389 64057, 8 686 11867). Informaciją apie 50 Eur kortelę pirmokams teikia ir mokyklos.

50 eur

 

Panašūs straipsniai

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas