Trys viename: Regtoma“, „BMW-MINI Motors Utena“ ir „Autodoka“

Savivaldybės žinios Peržiūros: 936

2020 06 03 regtomaVasaros pradžia Utenoje buvo paženklinta ne tik Vaikų gynimo dienos paminėjimu ir karantino sąlygų švelninimu. Tądien Utenoje buvo atverti trys nauji langai – trys verslai. Langais juos pavadino Utenos rajono savivaldybės meras Alvydas Katinas, sakydamas, kad valdžia džiaugiasi kiekvienu nauju savo veiklą pradedančiu verslu tarsi nauju suspindusiu langu.

 

Vienas iš trijų verslų – UAB „Regtoma“, prekiaujanti naudotais automobiliais, – naujo verslo nepradėjo, atvirkščiai, birželio 1-ąją paminėjo neeilinį – tryliktą – gimtadienį. Maža to, „Regtomos“ direktorius Regimantas Tamošiūnas verslo raktą perdavė sūnui Mantui. Startas darbų pradžiai naujose patalpose ir naujoje vietoje, UAB „Regtoma“ teritorijoje, buvo duotas dviem įmonėms: autoservisui „BMW-MINI Motors Utena“ ir MB „Autodoka“ – naujų keturračių, motociklų bei jų aksesuarų parduotuvei.


Utenos rajono savivaldybės meras Alvydas Katinas pasveikino visų trijų įmonių vadovus ir darbuotojus, UAB „Regtoma“ direktoriui įteikė simbolinę dovaną – laimės pasagą, linkėdamas, kad 13-as įmonės gimtadienis būtų naujas šuolis į sėkmę. Merui buvo patikėta atlikti ir dar vieną pareigą: perkirpti simbolinę MB „Autodoka“ naujų patalpų juostelę. Meras juostelę perkirpo su naujuoju UAB „Regtoma“ direktoriumi Mantu Tamošiūnu ir MB „Autodoka“ direktoriumi Eduardu Pliškinu.


Autoserviso „BMW-MINI Motors Utena“ vadovas, jaunasis verslininkas Žygimantas Žvinys buvo kuklus: autoservisas įsigijo modernią kompiuterinę įrangą automobilių gedimams nustatyti ir teiks BMW bei MINI automobilių remonto paslaugas.


Su automobiliais, jų pardavimu ir remontu susijusias įmones įkurtuvių bei gimtadienio progomis triukšmingai pasveikino Utenos baikerių klubo „Fire Wheel“ baikeriai. „Autodoka“ vadovui buvo įteiktas „baikeriškas“ laikrodis, apjuostas motociklo grandine.

2020 06 03 regtoma

 

 

Panašūs straipsniai