manoutena logo



Visos dovanos po vienu stogu – „Didžiojoje Kalėdinėje Utenos mugėje“

Pagrindinė nuotraukaGruodžio 17 dieną, nuo 10 iki 16 val. „Utenos daugiafunkcinis sporto centras“ taps kalėdinių miesteliu po vienu stogu. Centre susiburs kone 100 skirtingų kalėdinių dovanų, aprangos ir aksesuarų kūrėjų bei maisto gamintojų.

Nr. 1

Pasak organizatorių, mugės metu Utenos miesto gyventojai bei miesto svečiai, užsukę į „Utenos daugiafunkcinį sporto centrą“, turės išskirtinę progą atrasti džiuginantį kalėdinių prekių asortimentą: dovanų idėjas, puošmenas namams, rankų darbo papuošalus ir aksesuarus, naujausias aprangos kolekcijas šventėms bei prekes vaikams.

 

Nr.2

„Šventinę atmosferą kurs kone 100 skirtingų maisto, mados ir grožio prekių ženklų atstovų, susibursiančių po vienu stogu,“ – teigia Andrius Kazlauskas, renginį organizuojančios bedrovės direktorius.

Anot jo, didžioji dalis kalėdinės mugės Utenoje dalyvių – lietuvių kūrėjai ir autoriai, ypatingą dėmesį skiriantys aukštai prekių kokybei užtikrinti. Tad mugės lankytojai turės progą mėgautis ne tik itin gausiu prekių asortimentu, bet ir išskirtine jo kokybe.

Nr. 3 

Lankytojus pasitiks ir gausus tiek tradicinių, tiek gurmaniškų maisto produktų asortimentas. Jame: natūralūs aliejai, prieskoniai ir pagardai, naminė duona, pyragai, sūriai, rūkyti bei vytinti mėsos gaminiai, medaus bei šaltalankių produktai. Taip pat rūšinė kava, arbata bei skanėstai vaikams.

 

Nr. 4

Tuo tarpu kalėdinės mugės lankytojai, išsiilgę šilumos ir jaukumo namuose, galės atrasti ir namams skirtą asortimentą – tuo rūpinasi rankų darbo pledus ir aksesuarus iš vilnos kuriantys, rankų darbo žvakes bei natūralius namų kvapus gaminantys prekių ženklai.

 

Nr. 5

„Didžioji Kalėdinė Utenos mugė“ vyks gruodžio 17 d., nuo 10 iki 16 val., „Utenos daugiafunkciniame sporto centre“.

Įėjimas į mugę – nemokamas!

Sekite naujienas „facebook: https://fb.me/e/3eUPyKzGz

Prekybinė įrangą ir spaudos paslaugas galite užsisakyti: www.gtenta.lt.

Pagrindinė nuotrauka

Panašūs straipsniai

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas