manoutena logo



Jaunimo informavimo centras kviečia pasinaudoti konsultacijomis jaunimui

KonsultacijosPagrindinis jaunimo informavimo ir konsultavimo tikslas - padėti jauniems žmonėms susiorientuoti visuose jų gyvenimo aspektuose ir skatinti savarankišką sprendimų priėmimą. Utenoje veikiantis Jaunimo informacijos centras, siekiantis užtikrinti, kad jaunimas gautų tikslingą informaciją ir žinotų savo teises, jiems teikiamas paslaugas bei suprastų, kaip gali jomis pasinaudoti. Kviečiame registruotis - Anykščių, Ignalinos, Visagino, Molėtų, Zarasų rajonų jaunimą į konsultacijas Utenos jaunimo informavimo centre Jums patogiu metu, kiekvieną darbo dieną nuo 13 val. iki 19 val. 


Registruotis galite asmenine žinute Utenos jaunimo informacijos centras arba Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Jaunimo informavimo centras teikia konsultacijas šiomis temomis: išsilavinimas, jaunų žmonių teisės, internetinis (informacinis) raštingumas, laisvalaikis, bei įsitraukimas į visuomeninę veiklą/savanorystę, socialinės problemos, psichologinė pagalba, sveikata, finansinis raštingumas ir verslumas, priklausomybę sukeliančių medžiagų prevencija, užimtumas, jaunų šeimų poreikiai, bei būstas, mobilumas (studijos, stažuotės, darbas, savanorystė ir pan.)

Daugiau informacijos: http://www.zinauviska.lt/

Konsultacijos

Panašūs straipsniai

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas