Aliejus medienai ir gražesnė lauko terasa

Įvairios Peržiūros: 264

terasos baldaiLauko erdvės estetika ir jos gerinimas – tai maloni ir daug džiaugsmo galinti atnešti užduotis. Bene daugiausiai dėmesio lauke reikalauja mediena, kurią gali pažeisti drėgmė ir saulės spinduliai. Tačiau yra sprendimas, kuris ne tik apsaugo, bet ir išryškina natūralų medžio grožį – Osmo aliejus medienai.

Naudodami šią priemonę, galėsite džiaugtis terasomis, kurios rodo puikų atsparumą laiko išbandymams. Šiame straipsnyje būtent ir aptarsime, kaip medienos aliejus prisideda prie gražesnės lauko terasos.

Medienos aliejaus nauda

Aliejus teikia naudą bet kuriai medinei terasai. Pirma, jis giliai įsiskverbia į medieną ir apsaugo ją nuo drėgmės ir UV spindulių. Tai padeda išvengti įtrūkimų, deformacijų ir blukimo, kurie kenkia medienos vientisumui.

Antra, aliejus padeda išryškinti natūralų medienos grožį. Juo padengus paviršių, išryškėja sodri medienos tekstūra ir atmosferą papildo jaukiai, maloniai atrodanti medžio apdaila.

Galiausiai, aliejų lengva naudoti. Skirtingai nuo kai kurių kitų medienos apdorojimo būdų, pavyzdžiui, lako, aliejų nebūtina nušveisti, nuvalyti tarp tepimų. Ją galima lengvai pakartotinai užtepti be jokių specialių įrankių ar įrangos.

Osmo aliejus terasų lentoms yra vienas geriausių pasirinkimų šioje kategorijoje. Ši danga turi daug privalumų, yra sertifikuota dėl saugumo žmonėms, gyvūnams ir mažiems vaikams, o jūs taip pat galite pasirinkti sau tinkamiausią spalvą. Nors tai priklauso nuo medienos savybių ir paviršiaus, tačiau 1 l aliejaus gali pakakti iki 24 m2 ploto padengimui.

terasos baldai

Iliustracija: unsplash.com/photos/jDlTJSrjlgI

Panašūs straipsniai