Vasaros BBQ vakarėlis: reikmenys, kuriais turite pasirūpinti

Įvairios Peržiūros: 564

bbqArtėjanti vasara atneša daugybę malonumų, o vienas didžiausių – ant laužo kepto maisto skonis. Daugelis tikrai sutiks, kad maistas keptas gryname ore savo skoniu ir kvapu gerokai pranoksta maistą pagamintą namų virtuvėje. Todėl ne paslaptis, kad šiuo metu sparčiai populiarėja BBQ vakarėliai, kurių metu mėgaujamasi ne tik po atviru dangumi kepamu maistu, bet ir gera draugija, smagia muzika ir, žinoma, puikia nuotaika.

Šią vasarą ir jūsų planuose BBQ vakarėlis? Tačiau dar nežinote, kaip tinkamai jam pasiruošti? Sudarėme svarbiausių reikmenų sąrašą, kuriais turite pasirūpinti tam, kad BBQ vakarėlis būtų sklandus, o maistas – gardus.

Svarbiausia kokybiška kepimo įranga

Savaime suprantama, kad tam, jog įvyktų BBQ vakarėlis bus reikalinga kepimo įranga. Jūs tikrai neišsiversite be šašlykinės, kepsninės ar grilio. Šiuo metu įvairios kepimo įrangos pasirinkimas išties gausus, todėl labai dažnai iškyla klausimas: ką pasirinkti, kad maistas keptas gryname ore būtų skanus, o pats kepimo procesas – malonus? Čia svarbiausia atsižvelgti į savo norus bei poreikius ir žinoti pagrindinius kepimo įrenginių skirtumus:

Nepamirškite pagalbinių įrankių

Nepaisant to, kokią kepimo įrangą pasirinksite savo BBQ vakarėliui jums taip pat bus reikalingi pagalbiniai įrankiai tam, kad kepimo procesas vyktų sklandžiai, o maistas iškeptų gardžiai. Ko negalima pamiršti?

Pasirūpinkite švara ir saugumu

Jūsų BBQ vakarėlis tikrai bus nusisekęs tuomet, kai pasirūpinsite ne tik gardžiai iškeptu maistu, bet ir švara bei saugumu. Todėl rengiant BBQ vakarėlį būtinai turėkite karščiui atsparias pirštines ir prijuostę. Karčiui atsparios pirštinės yra reikalingos tam, kad apsaugotų jūsų rankas nuo galimų nudegimų. Na, o prijuostė neleis išsitepti drabužiams, tad nereikės jaudintis dėl to, kad kažkas užtiško ar užkrito. Be to, prijuostė taps ir svarbia įvaizdžio dalimi, nes išsiskirsite kaip vakarėlio šeimininkas.

Pasirūpinkite visais BBQ vakarėliui reikalingas reikmenimis, laiką leiskite su smagia kompanija, mėgaukitės gardžiu maistu ir malonia atmosfera.

bbq

Panašūs straipsniai