KADA YRA REIKALINGA TURĖTI PATALYNĖS DĖŽĘ?

Įvairios Peržiūros: 481

EPIK horizontalus spalvotas mazas H 200px 400x.progressivePatalynės dėžė – tai itin praktiška miegamojo dalis, kuri padeda paprasčiau sandėliuoti patalynę ir leidžia visada palaikyti estetišką miegamojo vaizdą. Nors kartais yra nusprendžiama rinktis lovą be patalynės dėžės (ar paprasčiausiai nesusimąstoma apie tokią galimybę), tačiau tam tikrais atvejais turėti patalynės dėžę yra itin naudinga. Taigi, kada tokia galimybė gali būti viena palankiausių?

Tvarkingesnis miegamasis

Jei esate pratę kas rytą pakloti lovą ir paslėpti patalynę, tikrai pravartu turėti lovą su patalynės dėže, nes tuomet nereikės sukti galvos, kur dėti sulankstytus patalus. Jei namuose yra ganėtinai nedaug vietos, kartais yra pasirenkamos sofos-lovos, kurios dienos metu atstoja sėdėjimui skirtą baldą, o naktį naudojamos kaip lovos. Taip pat sofos-lovos su patalynės dėže puikiai pasiteisina ir svečių kambaryje: jei jūsų svečiai liktų nakvoti, jums nereikėtų gaišti laiko ieškant tinkamos patalynės, nes ji visada bus patalynės dėžėje.

Patalynės sandėliavimas

Dauguma mūsų turi ne vieną, bet kelis patalynės komplektus, tačiau gana dažnai tenka svarstyti, kur vertėtų sandėliuoti patalynę. Tam gana dažnai yra pasirenkamos sieninės spintos, kuriose galima sutalpinti ganėtinai daug daiktų, tačiau nereikėtų pamiršti, kad lova su patalynės dėže visada gali padėti sutaupyti vietos namuose: čia galėsite laikyti ne tik šiuo metu naudojamus, bet taip pat ir atsarginius patalynės komplektus.

Patalynės dėžę galima įsigyti atskirai

Jei turite lovą, kurioje nėra vietos patalynės sandėliavimui, patalynės dėžę galite įsigyti kaip atskirą baldą, kurį tikrai priderinsite prie savo namų interjero. Naudinga atsižvelgti į tai, koks yra patalynės dėžės tūris, įvertinti, kur pastatysite patalynės dėžę, ir t.t. Turėdami pakankamai erdvės patalynės sandėliavimui galėsite pasvarstyti ir apie naujų patalynės komplektų įsigijimą, kurių galite rasti čia: https://epik.lt/.

Panašūs straipsniai