KAIP IŠSIRINKTI TINKAMĄ MIEGAMOJO ĮRANGĄ NEĮGALIESIEMS?

Įvairios Peržiūros: 730

miegamasisNeretai nutinka, jog žmonės, kurie turi negalią, susiduria su ypatingai daug sunkumų kasdieninėje gyvenimo rutinoje. Dažnai negalia užklumpa visiškai netikėtai, ir tuomet, kažkada buvę itin patogūs namai - tampa sunkiai prieinami negalią turintiems žmonėms. Būtent dėl šios priežasties reikėtų išsirinkti tinkamus produktus ir įrangą, jog negalia sergantis asmuo turėtų geras sąlygas ir maksimalų komfortabilumą.

Kad to būtų galima išvengti, ir padėtume lengviau savo artimiems žmonėms jaustis pilnavertiškiems ir nepriklausomiems - reikėtų pasidomėti apie miegamojo įrangą neįgaliesiems. Nebūtinai reikia turėti negalią, jog naudotis tokia įranga. Dažnai žmonės su tam tikromis judėjimo problemomis taip pat naudojasi įranga skirta judėjimui, patogesniam gulėjimui, slaugai, ypač jei tenka gydytis namie gyjimo tikslais. Funkcinės lovos dažniausiai skirtos pacientams, kuriems reikalinga reabilitacija, o slaugos lovos skirtos slaugai, jos dažniausiai turi itin gerą apkrovą, asmuo gali praleisti lovoje ilgą laiką jausdamasis patogiai, taip pat šios slaugos lovos atlieka įvairias funkcijas. Turint artimąjį, kuriam sunku judėti, ir didžiąją laiko dalį tenka praleisti lovoje - patariama įsigyti ir čiužinį, kuris skirtas būtent nuo pragulų. Kuomet asmuo pernelyg ilgai užsibūna vienoje pozicijoje, jam gali kilti rimtų sveikatos problemų, todėl itin svarbu turėti gerą čiužinį, kuris užkirstų kelią praguloms. Čiužinių pasirinkimas yra itin platus ir pritaikytas kiekvieno poreikiams - grikių lukštų , segmentinis poroloninis, medicininis, su kompresoriumi čiužiniai. Kiekvienas jų yra skirtas apsaugoti nuo pragulų ir skirti gydymui, juos galite naudoti ne tik slaugos namuose, tačiau jie puikiai pritaikomi ir namų naudojimui. Be visa to, vienas svarbiausių ir labiausiai patogumą teikiančių baldų sveikstantiems - lovos atlošas. Tai puikus baldas skirtas nugaros atramai, dažnai jie turi keletą skirtingų funkcijų su įvairiais atramos lygiais. Jis suteikia ne tik daugiau patogumo, bet ir savarankiškumo jausmą.

Visą šią įrangą ir ne tik, galite rasti Mediplius. Mediplius siūlo jums platų pasirinkimą sufokusuotą į įvairius baldus, priemones skirtas slaugai, neįgaliųjų priežiūrai bei reabilitacijos prireikusiems žmonėms. Jų puslapyje galite rasti visko, ko jums gali prireikti, taip pat galite rasti reikalingos informacijos, ir pasidomėti apie tai, kas yra reikalingiausia.

miegamasis

                     

Panašūs straipsniai