manoutena logo



Jaukūs ir svetingi senelių namai Kaune

seneliu kaune namaiPrivatūs senelių namai Kaune, netoli Kauno esančiame miestelyje, gamtos apsuptyje, bus kaip tik puikiausia vieta praleisti ramias ir gražias senatvės dienas. Nei vienas senelis čia nesijaus paliktas ir vienišas, kadangi gyvens nuostabiame bendraamžių kolektyve, galės atrasti dominančių veiklų ir dalintis jomis su kitais. Skaitykite toliau ir sužinokite apie nuostabius senelių namus bei visas čia teikiamas paslaugas.

Privačių senelių namų privalumai

Paprastai sklando įsitikinimas, kad senelių namai yra sunki vieta, kur paliekamas vienišas žmogus. Iš tiesų tai nėra tiesa, kadangi viskas priklauso nuo konkrečių senelių namų ir ten dirbančių specialistų. Privatūs senelių namai Kaune bus vieta, kuria galėsite pasikliauti, nes čia senas žmogus gaus viską – ne tik šiltą pastogę ir maistą, bet ir nuoširdų rūpestį bei meilę.

Senelių namuose paliktas artimasis niekada nesijaus vienišas, jeigu jį dažniau aplankysite ir Jūs. Šiuo atveju labai gera yra senelių namų lokacija – netoli Kauno, lengvai pasiekiama automobiliu. Seneliai turi galimybę gyventi gamtos apsuptyje, o ne mieste, kas teigiamai veikia jų gerą savijautą bei sveikatą, tuo pačiu jie visada bus netoliese miesto ir galėsite juos dažnai aplankyti.

Visi namuose esantys patogumai

Senelių namų gyventojas galės jaustis užtikrintai ir nieko jam netrūks – nei žmogiško dėmesio, nei būtiniausių daiktų ir įrankių. Kiekvienas čia gali užsiimti jam labiausiai patinkančiais užsiėmimais, bendrauti su kitais senoliais. Senelių namuose yra numatytas kokybiškas maitinimas, apgyvendinimas, gydymo paslaugos, taip pat įvairios papildomos veiklos ir užsiėmimai pagal poreikius, asmeninių švenčių, progų, jubiliejų organizavimai.

Specialiųjų poreikių turinčiais senjorais taip pat bus tinkamai pasirūpinta. Būtinai praneškite iš anksto senelių namų specialistams, jeigu Jūsų artimasis turi kokių nors sveikatos problemų, tam tikrų charakterio savybių, dėl kurių reikėtų atidesnės priežiūros ar kokių nors specifinių sprendimų. Senelių namų darbuotojai pasistengs užtikrinti viską, ko gali pritrūkti.

Senelių namai Kaune yra pasirengę priimti naujus gyventojus. Sužinokite daugiau apie registraciją ir vietos rezervavimą.

seneliu kaune namai

Panašūs straipsniai

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas