Gardžios tyrelės kūdikiams

Įvairios Peržiūros: 567

marma2Ankstyvame amžiuje vaikui trūksta įvairių vitaminų, todėl svarbu tinkamai pasirūpinti jo mityba, kad ji būtų subalansuota, nieko netrūktų. Nemažiau svarbu ir maisto skonis – maistas turi būti gardus, žadinti apetitą. Trintų vaisių ir daržovių tyrelės kūdikiams gali būti puikus sprendimas ir tiek sveikatos šaltinis, tiek nepaprastas skonis viename. Skaitykite toliau ir sužinokite apie geriausius mitybos vaikams pasiūlymus.

Įvairių skonių tyrelės iš vaisių ir daržovių

Trintų vaisių ir daržovių tyrelės yra skanus ir sveikas maisto pasirinkimas kūdikiams, mažiems įvairaus amžiaus vaikams. Tegu jau nuo pat pirmųjų savarankiškos mitybos žingsnių vaiką lydi gardūs ir viliojantys skoniai! Jūsų dėmesiui pristatomos įvairios tyrelės iš vaisių, daržovių bei jų mišinių.

Pas tiekėjus rasite bananų, obuolių, slyvų, įvairių miško uogų skonių, taip pat ne tokių saldžių skonių kaip cukinijos, žiediniai kopūstai, morkos, brokoliai ir daugybė kitų. Skonių asortimentas nuolatos plečiamas ir kuriamos naujos tyrelės bei jų mišiniai, atitinkantys dažniausiai pasitaikančius mažylių poreikius ir mitybos specialistų rekomendacijas.

Daugelis daržovių yra užaugintos vietiniuose ūkiuose, visos tyrelėms naudojamos daržovės yra šviežios, todėl pasižymi puikiu skoniu ir geru poveikiu sveikatai.

Taikant ilgametę praktiką kuriami nauji tyrelių receptai pagal mitybos specialistų rekomendacijas ir vaikų mėgstamus skonius. Sveikata ir geras skonis yra puikus derinys – kuomet abu darniai papildo vienas kitą, tuomet nieko netrūksta ir vaikas gauna absoliučiai viską, kas yra geriausia.

Tyrelių komplektai pagal mitybos poreikius

Tam, kad kūdikiams nieko netrūktų, sukurti specialūs savaitinio mitybos raciono komplektai, į kuriuos yra įtrauktos skirtingų skonių tyrelės. Kruopščiai parengtuose komplektuose rasite visus reikiamiausius vitaminus ir maistingasias medžiagas, komplektai sudaryti taikant ilgametę patirtį ir konsultuojantis su savo sričių ekspertais, gydytojais. Tai bus puikus maisto papildas kiekvieną dieną ir taip pat gero skonio garantas.

Metas pasirūpinti visaverte ir malonia vaiko mityba! Įvairių skonių Marmaluzi tyrelės kūdikiams pagal visus vaiko poreikius – atraskite tai, kas mažam vaikui bus naujas nuostabus atradimas.

Panašūs straipsniai