Mažos patalpos, žemomis lubomis: kokie šviestuvai joms tiks labiausiai?

Įvairios Peržiūros: 870

šviestuvasNors daugelis sako, kad namų įrengimas yra labai maloni užduotis, dėmesį verta atkreipti ir į tai, kad šis procesas reikalauja ir daugybės žinių. Juk būtina išmanyti tiek detalių... Štai, pavyzdžiui, kad ir šviestuvai. Vienokie šviestuvai tiks didelėms patalpoms, aukštomis lubomis ir kitokie, mažoms patalpoms, žemomis lubomis. Tad kviečiame sužinoti, kokius šviestuvus verta rinktis antruoju atveju.

Maža patalpa, mažesni ir šviestuvo matmenys

Šiandien prekyboje galime išvysti įvairiausių dydžių šviestuvus ir tokia įvairovė egzistuoja tikrai nebe reikalo. Ypač svarbu įsiminti vieną pagrindinių taisyklių: kuo mažesnė patalpa, tuo mažesnė turėtų būti ir šviestuvas. Taip pat puiku pasirinkimu gali tapti ir sprendimas kabinti keletą mažų šviestuvų. Įgyvendinę tokį sprendimą, sukursite optiškai didesnės patalpos vaizdą. Nežinote, kur ieškoti šviestuvų įvairioms patalpoms, įskaitant ir nedidelio ploto? Būtinai užsukite į https://www.visisviestuvai.lt/.

Ar patalpoje yra daug dekoro elementų?

Renkantis šviestuvą, kuris kabės mažoje patalpoje, reikėtų nepamiršti įvertinti ir dar vieno dalyko. Įdomu tai, kad daugelis žmonių apie jį net nesusimąsto. Taigi, jei ieškote šviestuvo nedidelei patalpai, atkreipkite dėmesį į... tai, kiek dekoro elementų yra patalpoje (ar kiek jų bus, kai visiškai baigsite įrengimo darbus). Kuo jų daugiau, tuo minimalistiškesnį šviestuvą verta rinktis. Priešingu atveju, rizikuojate patalpą paversti neskoningai atrodančia erdve, kuri primins ne jaukius bei stilingus namus, o jaukų suvenyrų saloną.

O kas pasakytina apie spalvas?

Savaime suprantama, spalvos – dar vienas ne ką mažiau svarbus rodiklis. Taigi, jei ieškote šviestuvo mažai patalpai, pirmenybę turėtumėte teikti šviesių spalvų gaminiams – tai bent šiek tiek vizualiai padidins patalpą.

Taigi, jei yra reikalingas šviestuvas nedidelei patalpai, renkantis reikėtų prisiminti tris svarbius dalykus: kuo mažesnė patalpa, tuo mažesnis turėtų būti ir šviestuvas; jei patalpoje jau yra daug dekoro elementų, pirmenybę reikėtų teikti minimalistinio stiliaus šviestuvui; be to, šviesių spalvų pirkinys bent šiek tiek vizualiai padidins patalpą.

Na, o pabaigai belieka tik pridurti, kad šį pirkinį tikrai verta pirkti internetu – galėsite patogiai lyginti prekių savybes ir kainas.

šviestuvas

Panašūs straipsniai