manoutena logo



Planuojate įsirengti svetainę? Turime keletą patarimų jums

baldai svetaineiDrąsiai galima sakyti, kad būtent svetainė yra viena svarbiausių vertų namuose – juk būtent čia po dienos darbų, svarbiausių įvykių aptarti susirenka visa šeima, prisėsti pakviečiame ir užsukusius svečius, o ir patys turime savo širdžiai mielą kampelį, kur prisėdame išgerti arbatos ar paskaityti knygos. Taigi, belieka tik pridurti, kad kiekvieną kartą, kai nusprendžiate įsirengti svetainę, šiam procesui turite skirti daug dėmesio. Tad, jei planuojate įsirengti svetainę, turime jums keletą svarbių patarimų.

Atkreipkite dėmesį į profesionalų nuomonę

Ne paslaptis, kad įrengiant šią namų erdvę, tenka susidurti su ne vienu iššūkiu – grožį derinti su patogumu; ieškoti, kur surasti praktiškus bei patogius baldus ir, kaip juos sutalpinti; kokius dekoro elementus parinkti ir kiek jų turėtų būti bei pan. Taigi, kaip matyti, kiekvienas svetainės įrengimas yra tarsi galvosūkis, į kurį atsakymus gali surasti tik tiek, kurie turi daug žinių, patirties bei kūrybiškumo. Tad, nieko keista, kad profesionalų nuomonė yra tai, ką tikrai reikėtų išgirsti. Tad profesionalų komanda bei kūrybiškas, jūsų lūkesčius atitinkantis Cledemaison kuriamas svetainės interjeras turėtų tapti jūsų dėmesio vertu sprendimu.

Tegul sienos kalba...

Tikrai praėjo tie laikai, kai žmonės, įrengdami svetainę – vieną svarbiausių vietų namuose, rinkosi vos kelių sprendimų – tapetų arba dažų sienoms. Šiandien joms yra skiriama kur kas daugiau dėmesio, todėl nebijokite įgyvendinti pačių drąsiausių idėjų – tegul sienos kalba. Kabinkite ant jų išraiškingas dekoracijas su įdomiomis, įsimintinomis frazėmis. Dar viena idėja – sienas puoškite nuotraukų koliažais, kuriuose – gražiausios jūsų ir jūsų šeimos gyvenimo akimirkos.

Truputis dėmesio jūsų mėgstamiausiai veiklai

Kas yra svetainė? Tai – ne tik viena svarbiausių vietų namuose, tai vieta – kurioje verda gyvenimas. Taigi, įrengdami ją, parodykite ir šiek tiek dėmesio savo mėgstamiausiai veiklai. Pavyzdžiui, jei vienas mėgstamiausių jūsų užsiėmimų yra žiūrėti filmus su visa šeima, tegul svetainėje atsiranda vietos didžiuliam televizoriui. Jeigu neįsivaizduojate savo gyvenimo be knygų ir jų skaitymo, raskite vietos didelei jų lentynai. Na, o, jei dievinate kambarinius augalus, keliais jų papuoškite savo svetainę.

baldai svetainei

Panašūs straipsniai

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas