PENKI PIRKINIAI, KURIE PAVERS JŪSŲ BŪSTĄ JAUKESNIU

Įvairios Peržiūros: 752

minkstas kampas as 57Jeigu įsikėlėte arba ruošiatės įsikelti į naujus namus, manote, jog jūsų interjerui kažko trūksta arba tiesiog siekiate pridėti būstui jaukumo – pataikėte būtent ten, kur ir reikia. Mes surinkome penkis skirtingus pirkinius ir daiktus, kurie kiekvienus namus pavers jaukesniais bei malonesniais būti. Pirkti ir pastatyti galima tikrai daug ką, tačiau daug efektyviau ir smagiau pinigus leisti tikslingai, būtent tam, ko ir norisi. Tad, be tolesnio atidėliojimo pristatome penkis daiktus, kurie bet kurį būstą pavers jaukesniu.

1. Namų kvapas / aromatinė žvakė
Turbūt nežinote, bet didžioji dalis su jaukumų susijusių emocijų yra stipriai surištos su kvapais. Būtent dėl to yra malonu įkristi į kvepiančius patalus, uostyti skaniai kvepiantį mylimąjį ar mylimąją bei užsivilkti ką tik išskalbtus drabužius arba užuosti pyragą. Visos šios emocijos asocijuojasi su jaukumu, todėl namų kvapas arba rusenanti aromatinė žvakė tikrai pridės bet kuriam būstui jaukumo. Svarbu kvapą išbandyti prieš įsigyjant.


2. Minkštas kampas
Įprasta sofa nėra toks geras pirkinys (kalbant jaukumo prasme), kaip minkštas kampas. Visų pirma, tai ant minkšto kampo dažniausiai telpa daugiau žmonių nei ant paprastos sofos, tačiau ir interjero prasme, geriau užpildoma erdvė, dėl to šis daiktas daug geriau tinka didelėms patalpoms arba toms svetainėms, kur aukštos lubos.
Beje, minkšti kampai dažnai gali virsti ir į lovą, ant kurios lengvai išsimiegos keli asmenys, todėl ne problema priimti svečius ar jaukiai susirangyti žiūrint filmą. Net, jeigu auginate didesnį šunį, bus lengva jį/ją pasikviesti prie kojų bei susiglausti. Argi tai ne jauku?


3. Užuolaidos
Moderniose interjero tendencijose dominuoja žaliuzės arba roletai. Užuolaidos, kurį laiką buvo manoma, jog yra nepraktiškos ir renka dulkes. Tiesa ta, kad užuolaidos namams prideda nepalyginamai daugiau jaukumo nei kiti panašūs sprendimai. Jos ne tik papildo interjerą spalvomis ir/ar raštais, tačiau ir lengvai padeda reguliuoti į vidų patenkančios šviesos kiekį, dėl ko visada galima jaustis komfortiškiau.


4. Bet kas iš šilko
Ne veltui visais laikais šilkas buvo laikomas aukštuomenės bei karalių ir karalaičių medžiaga. Minkštas, švelnus ir glotnus šilko paviršius visada tarytum traukte trauks, o, jeigu pasirinksite aukštos kokybės šilką, jis ir tarnaus ilgai, ir blizgės. Šilkinė patalynė bus itin protingas sprendimas tiems namams, kuriuose šiuo metu trūksta to jaukumo.
Tiesa, reikia paminėti, kad šilkiniai produktai nėra iš pigiųjų, tačiau pirkdami juos mokate už kokybę, išskirtinę prekę bei didžiulį priedą prie jaukumo namuose.


5. Dekoratyvinės pagalvėlės
Su dekoratyvinėmis pagalvėmis svarbu neperspausti. Kada jos kelios ir gražiai paskirstytos po namus, tikrai įmanoma sulaukti pozityvaus pokyčio jaukumo prasme. Pagalvėlių nesirinkite visiškai nepraktiškų (pagal spalvas arba dydį, formą). Stenkitės, kad į jas bent jau būtų galima atsiremti arba ant jų ką nors pasidėti.

minkstas kampas as 57

 

Panašūs straipsniai